Βιομηχανικοί κομπρεσόροι

Βιομηχανικοί κομπρεσόροι Dorin

Εμπορικοί συμπηκνωτές

Εμπορικοί συμπηκνωτές

Ψυκτικοί θαλάμοι

Ψυκτικοί θαλάμοι φιλικοί προς το περιβάλλον και με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας

Ψυγεία ανοικτού τύπου

Ψυγεία ανοικτού τύπου. Ψυγεία ανοικτού τύπου ιδανικά για υπεραγορές, ζαχαροπλαστεία και κρεοπωλεία.

Εγκαταστάσεις ψυκτικού εξοπλισμού

Ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις ψυκτικού εξοπλισμου για τις ανάγκες της επιχείρησης σας.

Κομπρεσόροι

Κομπρεσόροι

Καλως ήρθατε

Η εταιρεία L & Κ LOUKA REFRIGERATION LTD ιδρύθηκε το 2005, από την οικογένεια Λουκά , και εδρεύει στην Μοσφιλωτή-Λάρνακα, Κύπρος. Η εταιρεία μας προσφέρει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της κυρίως σε παγκύπρια βάση, αλλά και σε χώρες τις Ευρωπαϊκής ¨Ένωσης και της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Τα προϊόντα που προσφέρει η L & Κ LOUKA REFRIGERATION LTD περιλαμβάνουν ψυγεία βιτρίνες, βιτρίνες ανοικτού τύπου, βιτρίνες κλειστού τύπου, ψυκτικούς θαλάμους και ψυκτικά μηχανήματα πολύ-συστήματα. Επιπρόσθετα ,η L & Κ LOUKA REFRIGERATION LTD προσφέρει υπηρεσίες που περιλαμβάνουν πωλήσεις και εγκαταστάσεις βιομηχανικών ψυγείων, καθώς και τη συντήρηση τους . Η εταιρεία ασχολείται και προσφέρει όλα τα προϊόντα και υπηρεσίες που έχουν γενικά άμεση σχέση με τη βιομηχανική ψύξη. Το προσωπικό της L & Κ LOUKA REFRIGERATION LTD αποτελείται από 10 άτομα τα οποία στελεχώνουν τα δύο τμήματα που υπάρχουν στην εταιρεία. Τα τμήματα αυτά είναι το Τμήμα Πωλήσεων και το Τμήμα Εγκαταστάσεων και συντήρησης

Η L & Κ LOUKA REFRIGERATION LTD δεσμεύεται για την συνεχή ανάπτυξη και βελτίωση των υπηρεσιών της προς τους πελάτες της. Επιπρόσθετα δεσμεύεται για βελτίωση των προϊόντων και βελτιστοποίηση της εμπειρίας των υφιστάμενων αλλά και μελλοντικών πελατών της και για ΜΕΤΑ την πώληση υποστήριξη προϊόντων και υπηρεσιών. Για αυτό το λόγο η εταιρεία L & Κ LOUKA REFRIGERATION LTD επενδύει σε προϊόντα, προσωπικό, εκπαίδευση και προσόντα για την βέλτιστη ικανοποίηση των πελατών της.

 H εταιρία L & K LOUKA REFRIGERATION LTD είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των συμπιεστών του οίκου DORIN - Refrigeration compressors στην Κύπρο.