Η εταιρεία μας

Η εταιρεία L & K LOUKA REFRIGERATION LTD ιδρύθηκε το 2005, απο την οικογένεια Λουκά ,και εδρεύει στον Κόρνο-Λάρνακα, Κύπρος. Ο επαγγελματισμος που μας διακατέχει και η άρτια εξυπηρέτηση μας μας έχει τοποθετήσει στην πρώτη λίστα των εταιριών που ασχολούνται με τα προοιόντα και της υπηρεσίες της βιομηχανικής ψύξης .
Τα προοιόντα καθώς και οι υπηρεσίες μας είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθε πελάτη. Επιπρόσθετα η πολύχρονή πείρα μας. η αποκατάσταση στις βλάβες , η λεπτομέρεια στις κατασκευές και η υφιστάμενοι πελάτες μας είναι η εγγύηση στην εξυπηρέτηση και στα προοιόντα μας..

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι μέσα σε λίγα χρόνια η εταιρεία μας έχει γίνει ένα απο τα πρώτα ονόματα στην εγκατάσταση και συντήρηση μηχανημάτων και υπηρεσιών βιομηχανικής ψύξης. Η επιλογή ένός αξιόπιστού συνεργατη δεν είναι έυκολο θέμα. Μην αφήσετε την επιλογή των ψυκτικών σας μηχανημάτων και την συντήρηση τους στην τύχη. Το μέλλον της επιχείρισης σας είναι στα χέρια σας. Κάνετε την σωστή επιλογή και επικοινωνήστε μαζί μας για να έχετε την ποιότητα και τη σιγουριά που αξίζει η επιχείριση σας.